D-pentue | F-pentue | G-pentue | H-pentue | I-pentue
Etusivu | Kennel Geladius | Teoria | Kuvia | Yhteystiedot | Geladius-leirit | Vieraskirja

<< Takaisin

Kuvat leiriltä >>
 

Geladiusleiri 2.-4.6.2006

Koulutus leiri missä harjoiteltiin lisää perus tottelevaisuutta ja jälki harjoitusta nuorille ja pennuille .

Kouluttajana tottiksessa oli Tommi Vanhala, joka laittoi meitä ruotuun. Saimme jokainen jotain uutta ja tehokasta koulutusta. Useimmat on tehnyt koiransa kanssa eri variaatioita, joten uuden oppiminen olikin hankalampaa omaksua ajan kanssa se siitä. Tommi painottikin on monta tietä Roomaan. Voi kukin ottaa oppinsa omalla tyylillä, mutta niillä periaatteilla kuten Tommi neuvoi. Ei ole kahta saman näköistä koulutettua koiraa .

1. päivänä aloitimme 9.00 teorialla ja kentälle vanhimmat koirat tottelevaisuuteen. Saimme yksilöllistä ja perusteltua koulutusta ja myös kriittistä palautetta missä teimme virheitä. *
Hyvää palautetta se olikin ja sain myös itse uutta potkua omaan koulutustyyliini . Samaa mieltä olivat pentujen omistajat .
Uudet tuulet tarpeen meille kaikille. Samalla kun teimme tottista oli pikku pennut jäljellä Anneli Rekolan opastuksella. Hyvää oppia saivatkin ja tyytyväistä porukkaa tuli Majalle. Ruokailun jälkeen vaihdettiin toisinpäin. Ja uutta oppia tuli, niin vanhemmille kun pennuillekin puruja otettiin siinä lomassa Kari Hannikaisen toimiessa myös maalimiehenä .

2.päivänä aloitettiin 8.00 teorialla ja isommat koirat jäljelle ja pennut harjoittelemaan tottelevaisuutta. Saivat uutta koulutusmallia Tommilta sekä perustelua miksi, mitä varten sillä tavalla jää selkärankaan oppia ja Anneli oli taas jäljellä opettamassa.

Kiitos vielä koulutuksesta Tommille ja Annelille, teitte tosi vaikuttuvaa työtä ja annoitte uusia virikkeitä! Kaikkien osallistujien puolestakin kiitokset kuuluu teille!!
Unohtamatta tietenkin kehityskelpoista Hannisen Karia!

Kokkina toimineelle Maija -sisarelle ja Tannisen Liisalle kiitos !

Ja ne Liisan ihanat Herkut!! Niitä olisi syönyt enemmin kun jaksoi ja jalat kantoi!!

Kalatien Janille! kiitti kuvauksista sait otettua monesta tilanteesta kivoja kuvia.

Joukossamme oli myös rottika narttu joka näytti tosi positiivistä osaamista Marjaanan kanssa.

Kiitos kuluu myös teille leiriläisille osallistumalla ja innolla mukana kaikessa te saatte minutkin aina vaan innostumaan ja syttymään tälle ajatukselle koko sydämellä Tommia siteraten .

Kiitos Geladius -kennelin puolesta ja hyvää kesää kaikille pennun omistajille jatketaan harjoituksia

Terveisin Geladiuksen puolesta toivoo: Eeva ja Eero

 
Kennel Geladius 2006